Transport Silo

Cand vine vorba despre transportul unor cantitati mari de produse alimentare cum ar fi cereale, furaje, zahar, sau de produse non food cum ar fi granule plastic, ciment, filer, nisip, gips si cenusa, MPS Logistic ofera asistenta necesara si vine cu solutii ingenioase pentru fiecare client in parte. Fie ca este vorba de transport rutier in vrac sau intermodal, produse alimentare sau non-alimentare, marfuri uscate, etc. avem angajati cu un bagaj mare de cunostinte in domeniu care sunt dornici sa lucreze si sa va ofere servicii de calitate.

Pentru produsele alimentare folosim echipamente care sunt usor de intretinut. In plus, exista o serie de silozuri basculante si recipiente fara presiune care ajuta la descarcarea usoara a produselor. Mai mult decât atat, puteti alege basculante cu un compartiment standard sau basculante cu mai multe compartimente, astfel incât sa fie posibile livrari multiple, in cantitati mici.

Echipamentul nostru indeplineste toate reglementarile de siguranta posibile si este echipat cu cele mai noi dispozitive. Descarcarea in vrac de materiale plastice, produse alimentare, sau chimice se face rapid, in conditii de siguranta si eficient