Transport Marfă

Experiența reușită a transportului rutier de marfă ne permite să vă oferim servicii personalizate, combinând profesionalismul cu atenția acordată fiecarui client în parte. Vă oferim de fiecare data soluții optime pentru transportul de mărfuri și vă asigurăm aceeași performanță în orice situație de piață.

MPS Logistic vă furnizează servicii de transport rutier de mărfuri atât la nivel național cât și la nivel internațional.Experții noștri vă vor acorda asistența necesară în completarea documentelor și vă vor ajuta să întocmiți actele necesare în cazul în care acestea nu există.

MPS Logistic vă oferă posibilitatea să livrați cantități mari de bunuri, vehiculele deținând o capacitate de 20 tone de orice tip (frigo, prelate, izoterme si platformă). Prin serviciile noastre aveți posibilitatea de a exporta bunuri din România în toata Europa.

Compania verifică cu atenție cererea și solicitările pentru transportul de marfuri care va fi realizat, dupa care experții MPS Logistic dezvoltă ruta optimă și oferă livrarea la timp, la un preț accesibil, luând în considerare toate situațiile posibile.