Service camioane

MPS Logistic  asigura servicii de distributie de combustibil diesel,  folosind o statie care este prevazuta cu pompa de alimentare de ultima generatie, cu capacitate mare de alimentare, specializata pentru alimentarea camioanelor. Combustibilii furnizați de MPS Logistic au o calitate controlată, alimentarea statiei facandu-se doar cu carburant de la marii producatori.

Vulcanizare

MPS Logistic va ofera o gama diversificata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea rotilor camioanelor. Sectiunea de vulcanizare/service roți este echipată cu aparatură performantă si verificată periodic. Prin procedeele si serviciile oferite, economisiti bani si timp. De la noi puteti achizitiona anvelope noi, de o calitate superioara.

Spălătorie

MPS Logistic dispune de o spălătorie de camioane capabilă să suporte camioane și utilaje cu lungime de până la 20 metri. Serviciile de curățare sunt diversificate, printre acestea putem da ca exemple servicii de curățare camioane exterior, interior cisternă. Oferim cliențiilor nostri servicii de calitate pentru ca rezultatul final să arate impecabil.

Parcare

Parcarea este deschisa 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana si dispune de servicii de paza si monitorizare video.