Despre MPS Logistic

De la înființarea sa în 1994, MPS Logistic a ajuns astăzi, în topul operatorilor de pe piața transporturilor interne și internaționale de mărfuri din România. Indiferent de marfa pe care doriți să o transportați, de la o destinație la alta, găsim o soluție rapidă, eficientă și de încredere. Creştem de la an la an.

Cifra de afaceri a firmei s-a dublat şi s-a triplat pe măsură. Parcul auto este foarte bine dotat cu autocamioane de ultimă generaţie. Cursele sunt monitorizate cu sistem GPS care pune la dispoziţie informaţii constante şi rapide astfel încât clientul să ştie în fiecare moment poziţia exactă a mărfii transportate. Pentru clienţii speciali, care au la dispoziţie programul necesar pentru urmărire, putem oferi acces non stop la sistem nostru de monitorizare. Camioanele mai sunt echipate cu sistem de navigație, şoferii fiind eficienți și eliminând timpul irosit cu căutarea locațiilor.

Dispecerii firmei noastre au o experiență îndelungată în soluționarea rapidă a diferitelor probleme care pot apărea pe parcurs. Managerii-logiști organizează transportarea mărfurilor în condiții de calitate și responsabilitate. Noi practicăm o abordare individuală a fiecărui client, iar politica flexibilă de prețuri și reduceri ne permite să onoram cele mai diverse comenzi de transportare.

Avantajele colaborării cu firma noastră au fost evidențiate de multe companii, întreprinderi mici și mari, care ocupă o situație stabilă pe piața de producere, precum și întreprinderi care comercializeaza mărfuri de consum curent și industriale.

Noi ne asumăm răspunderea integrală pentru serviciile prestate și garantăm livrarea rapidă și sigură a mărfii, oferind întregul spectru de servicii de transport. Angajații firmei sunt adevărați profesioniști în domeniul activității de transport și expediție.